000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 00641nam a2200193Ia 4500 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 220826s9999 xx 000 0 und d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
-- | 978-6-07628-440-7 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | Spanish |
100 ## - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Bueno, Carmen |
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Preparación y venta de comida fuera del hogar |
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Alt Eseradı vb. | un estudio cualitativo de la ciudad de México |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayınevi | Colegio de Mexico |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Tarihi | 1988/01/01 |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | 22573/ctv8c7h8n |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Default Book Series |
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Food Industry;HISTORY / Asia / Japan |
856 ## - ELEKTRONİK YER ve ERİŞİM | |
Kaynak Tanımlayıcı (URL) | <a href="https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctv8bt37f">https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctv8bt37f</a> |
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN) | |
a | 10.2307/j.ctv8bt37f |
Kullanılabilir materyal yok.