000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 00844nam a2200241Ia 4500 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 220826s9999 xx 000 0 und d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 978-0-81650-236-3 |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
-- | 978-0-81653-923-9 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | English |
050 ## - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | GT2850.F53 2012 |
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Reimagining Marginalized Foods |
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Alt Eseradı vb. | Global Processes, Local Places |
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Sorumluluk Bildirimi | Finnis, Elizabeth |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayınevi | University of Arizona Press |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Tarihi | 2012/01/01 |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | 22573/ctt1811t18 |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Default Book Series |
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Food habits; Food preferences; Food supply |
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | SOCIAL SCIENCE / General;SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food |
856 ## - ELEKTRONİK YER ve ERİŞİM | |
Kaynak Tanımlayıcı (URL) | <a href="https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctt1814g4b">https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctt1814g4b</a> |
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN) | |
a | 10.2307/j.ctt1814g4b |
910 ## - YEREL BİLGİ | |
Yerel Bilgi | Books at JSTOR Sustainability: Food and Energy Development (Set 4); Sustainability Theme |
Kullanılabilir materyal yok.