Reimagining Marginalized Foods (Kayıt no. 43091)

000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00844nam a2200241Ia 4500
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 220826s9999 xx 000 0 und d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 978-0-81650-236-3
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
-- 978-0-81653-923-9
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu English
050 ## - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası GT2850.F53 2012
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Reimagining Marginalized Foods
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Alt Eseradı vb. Global Processes, Local Places
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Sorumluluk Bildirimi Finnis, Elizabeth
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayınevi University of Arizona Press
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Tarihi 2012/01/01
500 ## - GENEL NOT
Genel Not 22573/ctt1811t18
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Default Book Series
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Food habits; Food preferences; Food supply
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad SOCIAL SCIENCE / General;SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food
856 ## - ELEKTRONİK YER ve ERİŞİM
Kaynak Tanımlayıcı (URL) <a href="https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctt1814g4b">https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctt1814g4b</a>
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN)
a 10.2307/j.ctt1814g4b
910 ## - YEREL BİLGİ
Yerel Bilgi Books at JSTOR Sustainability: Food and Energy Development (Set 4); Sustainability Theme

Kullanılabilir materyal yok.

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha