000 -BAŞLIK |
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı |
00866nam a22002177a 4500 |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI |
Kontrol Alanı |
20230410062243.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ |
Sabit Alan |
230410b ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Isbn |
9786258352207 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün Kataloglama Kurumu |
TVK |
Kataloglama Dili |
tur |
Çeviri Kurumu |
TVK |
Değiştiren Kurum |
TR-AnOST |
041 ## - DİL KODU |
Metin ya da ses kaydının dil kodu |
tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI |
Sınıflama Numarası |
QU 145 |
Yer Numarası |
.G53 2022 |
111 2# - TOPLANTI ADI |
Toplantı Adı |
Gıda ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu |
Toplantı Numarası |
(3. : |
Toplantı Tarihi |
2022 : |
Toplantı Yeri |
Ankara) |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Başlık |
III. Gıda ve Sağlıklı Beslenme sempozyumu raporu : |
Alt Eseradı vb. |
"Sürdürülebilir gıda politikaları ve tedarik zincirleri" / |
Sorumluluk Bildirimi |
ed. : Kazım Şahin. |
246 23 - DEĞİŞİK BAŞLIK FORMU |
Başlık uygun / kısa başlık |
"Sürdürülebilir gıda politikaları ve tedarik zincirleri". |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Yayın Yeri |
Ankara : |
Yayınevi |
Türkiye Bilimler Akademisi, |
Yayın Tarihi |
2022. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA |
Sayfa, Cilt vb. |
127 s. : |
Diğer fiziki detaylar |
res., grf., tbl. ; |
Boyutları |
28 cm. |
490 1# - DİZİ BİLDİRİMİ |
Dizi Bildirimi |
Türkiye Bilimler Akademisi. |
-- |
TÜBA Raporları ; |
Cilt Numarası |
No:48 |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Beslenme |
Alt başlık biçimi |
Kongreler. |
650 #2 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Nutrition |
Alt başlık biçimi |
Congresses. |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) |
Sınıflama Kaynağı |
|
Materyal Türü |
Kitap |