Biyogaz santrallerinden çıkan sıvı fermente ürünlerin tarımsal kullanım potansiyelinin araştırılması : (Kayıt no. 50663)

000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00776 am a2200229Ka 4500
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20231003080108.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 210222s2020 tu d 000 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786050629002
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnOST
Çeviri Kurumu TR-AnOST
Kataloglama Dili tur
Değiştiren Kurum TR-AnOST
041 0# - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 359.B48
Yer Numarası N36 2020
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Namlı, Ayten.
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Biyogaz santrallerinden çıkan sıvı fermente ürünlerin tarımsal kullanım potansiyelinin araştırılması :
Alt Eseradı vb. sonuç raporu /
Sorumluluk Bildirimi Ayten Namlı, Muhittin Onur Akça, Yaşar Çelik.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara :
Yayınevi OSTİM Enerjik,
Yayın Tarihi 2020.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 210 s. :
Diğer fiziki detaylar graf. ;
Boyutları 24 cm.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Biyogaz.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Biogas.
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Akça, Onur Akça.
700 2# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Çelik, Yaşar.
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN)
0 OSTİM VAKFI
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı
Materyal Türü Kitap
Mevcut
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
          OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane 03.10.2023 Bağış   TP 359.B48 N36 2020 211050 03.10.2023 03.10.2023 Kitap

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha