Karabük 78 : (Kayıt no. 50816)

000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00675nam a22002177a 4500
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20231120121525.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 231120b ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786254338960
037 ## - EDİNME KAYNAĞI
Note BAĞIŞ
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnOST
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnOST
Değiştiren Kurum TR-AnOST
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TX 725 .T8
Yer Numarası E73 2023
100 ## - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Erdoğdu, Güldane Yazıcı
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Karabük 78 :
Alt Eseradı vb. bıldır senelerin yemek kültürü /
Sorumluluk Bildirimi Güldane Yazıcı Erdoğdu.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara :
Yayınevi Nobel Bilim,
Yayın Tarihi 2023.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 42 s. :
Diğer fiziki detaylar res. ;
Boyutları 24 cm.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yemek pişirme, Türk
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Cooking, Turkish
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN)
0 ANKARA VALİLİĞİ
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı
Materyal Türü Kitap
Mevcut
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
          OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane 20.11.2023 Bağış   TX 725 .T8 E73 2023 C.1 211195 20.11.2023 20.11.2023 Kitap
          OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane 20.11.2023 Bağış   TX 725 .T8 E73 2023 C.2 211201 20.11.2023 20.11.2023 Kitap

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha