000 -BAŞLIK |
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı |
00752nam a22002057a 4500 |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI |
Kontrol Alanı |
20241025102056.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ |
Sabit Alan |
241025b ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Isbn |
975161807X |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün Kataloglama Kurumu |
TR-AnOST |
Kataloglama Dili |
tur |
Çeviri Kurumu |
TR-AnOST |
Değiştiren Kurum |
TR-AnOST |
041 ## - DİL KODU |
Metin ya da ses kaydının dil kodu |
tur |
050 00 - SINIFLAMA ve YER NUMARASI |
Sınıflama Numarası |
NK 1013 .A5 |
Yer Numarası |
A54 2005 |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Başlık |
Ankara ili el sanatları ve beslenme kültürü / |
Sorumluluk Bildirimi |
[haz.]: Taciser Onuk. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Yayın Yeri |
Ankara : |
Yayınevi |
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, |
Yayın Tarihi |
2005. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA |
Sayfa, Cilt vb. |
443 s. : |
Diğer fiziki detaylar |
res., tbl. ; |
Boyutları |
28 cm |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Handicraft |
Coğrafi Alt Konu |
Turkey |
-- |
Ankara |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Food habits |
Coğrafi Alt Konu |
Turkey |
-- |
Ankara |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
El sanatları |
Coğrafi Alt Konu |
Türkiye |
-- |
Ankara. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Beslenme alışkanlıkları |
Coğrafi Alt Konu |
Türkiye |
-- |
Ankara. |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) |
Sınıflama Kaynağı |
|
Materyal Türü |
Kitap |