La Betterave Sucri�ere : L'innovation Comp�etitive.

Yazar:Huyghe, Christian
Katkıda bulunan(lar):Desprez, Bruno | Laudinat, Vincent | Guillaume, Didier
Materyal türü: KonuKonuSeri kaydı: Yayıncı: Versailles : Quae, 2020Telif hakkı tarihi: {copy}2021Tanım: 1 online resource (196 pages)İçerik türü:text Ortam türü:computer Taşıyıcı türü: online resourceISBN: 9782759231591Tür/Form:Electronic books.Ek fiziksel biçimler:Print version:: La Betterave Sucri�ereÇevrimiçi kaynaklar: Click to View
İçindekiler:
Intro -- Table des mati�eres -- La betterave sucri�ere -- Pr�eface -- Contexte -- Outils et m�ethodes de g�enotypage -- Outils et m�ethodes de ph�enotypage -- Du mat�eriel g�en�etique nouveau -- Un programme ouvert -- Glossaire -- Principales publications scientifiques -- Les partenaires du programme AKER -- Les collaborateurs du programme AKER -- Cr�edit photos.
Bu kütüphanenin etiketleri: Kütüphanedeki eser adı için etiket yok. Etiket eklemek için oturumu açın.
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Bu kayda ilişkin materyal yok

Intro -- Table des mati�eres -- La betterave sucri�ere -- Pr�eface -- Contexte -- Outils et m�ethodes de g�enotypage -- Outils et m�ethodes de ph�enotypage -- Du mat�eriel g�en�etique nouveau -- Un programme ouvert -- Glossaire -- Principales publications scientifiques -- Les partenaires du programme AKER -- Les collaborateurs du programme AKER -- Cr�edit photos.

Description based on publisher supplied metadata and other sources.

Electronic reproduction. Ann Arbor, Michigan : ProQuest Ebook Central, 2022. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest Ebook Central affiliated libraries.

There are no comments on this title.

yorum yazmak için.

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha