Fermente ürünler teknolojisi ve mikrobiyolojisi / ed. : Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam.

Materyal türü: KonuKonuLanguage: Turkish Yayıncı: Ankara : Nobel Yayıncılık, 2020Tanım: 830 s. ; 25cmISBN: 9786254066658Konu(lar): Mayalanmış gıdalar -- Mikrobiyoloji | Fermented foodsLOC classification: TP 371.44 | .F47 2020
Bu kütüphanenin etiketleri: Kütüphanedeki eser adı için etiket yok. Etiket eklemek için oturumu açın.
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Materyal türü Geçerli yer Yer numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitap Kitap OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane
TP 371.44 .F47 2020 (Rafa gözat) Kullanılabilir 210333

Dizin var.

Kaynakça bölüm sonlarındadır.

There are no comments on this title.

yorum yazmak için.

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha