Doğal ve yapay tatlandırıcılar ve sağlığa etkileri / Emel Alphan, M. Emel Tüfekçi.

Yazar:Alphan, M. Emel Tüfekçi
Materyal türü: KonuKonuLanguage: Turkish Yayıncı: Ankara : Nobel Tıp Kitapevleri, 2020Tanım: 143 s. ; 24 cmISBN: 9786057578709Konu(lar): Gıda katkı maddeleri | Food additivesLOC classification: TX 553 | .A47 2020
Bu kütüphanenin etiketleri: Kütüphanedeki eser adı için etiket yok. Etiket eklemek için oturumu açın.
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Materyal türü Geçerli yer Yer numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitap Kitap OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane
TX 553 .A47 2020 (Rafa gözat) Kullanılabilir 210711

There are no comments on this title.

yorum yazmak için.

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha