000 | 01045nam a22003137a 4500 | ||
---|---|---|---|
005 | 20201016101733.0 | ||
008 | 201016b ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786053205081 | ||
037 | _nBağış | ||
040 |
_aTR-AnOST _btur _cTR-AnOST |
||
041 | _aeng | ||
050 | 0 |
_aTP 370 _bF585 2020 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFluid flow, heat and mass transfer in food systems / _cSerpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı, Aslı İşçi, Özge Şakıyan. |
250 | _a2. ed | ||
260 |
_aAnkara: _bNobel Akademik, _c2020. |
||
300 |
_axix, 862 s. : _bgrf. , şkl. ; _c23 cm |
||
490 | 0 |
_aEngineering/Technical no: _v141. |
|
490 | 0 |
_aNobel Akademik Yayınları ; _v1601. |
|
504 | _aİndeks: s.859-862. | ||
650 | 0 | 0 | _aGıda teknolojileri-- |
650 | 0 | 0 | _aFood technology-- |
700 |
_91076 _aŞahin, Serpil |
||
700 |
_91077 _aŞumnu, Servet Gülüm |
||
700 |
_91078 _aHamamcı, Haluk |
||
700 |
_91079 _aİşçi, Aslı |
||
700 |
_91080 _aŞakıyan, Özge |
||
907 | _0ANKARA VALİLİĞİ | ||
942 |
_2lcc _cBK |
||
999 |
_c11367 _d11367 |