000 01045nam a22003137a 4500
005 20201016101733.0
008 201016b ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786053205081
037 _nBağış
040 _aTR-AnOST
_btur
_cTR-AnOST
041 _aeng
050 0 _aTP 370
_bF585 2020
245 1 0 _aFluid flow, heat and mass transfer in food systems /
_cSerpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı, Aslı İşçi, Özge Şakıyan.
250 _a2. ed
260 _aAnkara:
_bNobel Akademik,
_c2020.
300 _axix, 862 s. :
_bgrf. , şkl. ;
_c23 cm
490 0 _aEngineering/Technical no:
_v141.
490 0 _aNobel Akademik Yayınları ;
_v1601.
504 _aİndeks: s.859-862.
650 0 0 _aGıda teknolojileri--
650 0 0 _aFood technology--
700 _91076
_aŞahin, Serpil
700 _91077
_aŞumnu, Servet Gülüm
700 _91078
_aHamamcı, Haluk
700 _91079
_aİşçi, Aslı
700 _91080
_aŞakıyan, Özge
907 _0ANKARA VALİLİĞİ
942 _2lcc
_cBK
999 _c11367
_d11367