Fluid flow, heat and mass transfer in food systems / (Kayıt no. 11367)

000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01045nam a22003137a 4500
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20201016101733.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 201016b ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786053205081
037 ## - EDİNME KAYNAĞI
Note Bağış
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnOST
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnOST
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu eng
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 370
Yer Numarası F585 2020
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Fluid flow, heat and mass transfer in food systems /
Sorumluluk Bildirimi Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı, Aslı İşçi, Özge Şakıyan.
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 2. ed
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara:
Yayınevi Nobel Akademik,
Yayın Tarihi 2020.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. xix, 862 s. :
Diğer fiziki detaylar grf. , şkl. ;
Boyutları 23 cm
490 0# - DİZİ BİLDİRİMİ
Dizi Bildirimi Engineering/Technical no:
Cilt Numarası 141.
490 0# - DİZİ BİLDİRİMİ
Dizi Bildirimi Nobel Akademik Yayınları ;
Cilt Numarası 1601.
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU
Bibliyografi Notu İndeks: s.859-862.
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda teknolojileri--
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Food technology--
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 1076
Yazar Adı (Kişi adı) Şahin, Serpil
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 1077
Yazar Adı (Kişi adı) Şumnu, Servet Gülüm
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 1078
Yazar Adı (Kişi adı) Hamamcı, Haluk
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 1079
Yazar Adı (Kişi adı) İşçi, Aslı
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 1080
Yazar Adı (Kişi adı) Şakıyan, Özge
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN)
0 ANKARA VALİLİĞİ
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı
Materyal Türü Kitap
Mevcut
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
          OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane 16.10.2020 Bağış   TP 370 F585 2020 C.1 204072 16.10.2020 16.10.2020 Kitap
          OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane 16.10.2020 Bağış   TP 370 F585 2020 C.2 204073 16.10.2020 16.10.2020 Kitap

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha