000 -BAŞLIK |
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı |
01045nam a22003137a 4500 |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI |
Kontrol Alanı |
20201016101733.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ |
Sabit Alan |
201016b ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Isbn |
9786053205081 |
037 ## - EDİNME KAYNAĞI |
Note |
Bağış |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün Kataloglama Kurumu |
TR-AnOST |
Kataloglama Dili |
tur |
Çeviri Kurumu |
TR-AnOST |
041 ## - DİL KODU |
Metin ya da ses kaydının dil kodu |
eng |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI |
Sınıflama Numarası |
TP 370 |
Yer Numarası |
F585 2020 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Başlık |
Fluid flow, heat and mass transfer in food systems / |
Sorumluluk Bildirimi |
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı, Aslı İşçi, Özge Şakıyan. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ |
Basım Bildirimi |
2. ed |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Yayın Yeri |
Ankara: |
Yayınevi |
Nobel Akademik, |
Yayın Tarihi |
2020. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA |
Sayfa, Cilt vb. |
xix, 862 s. : |
Diğer fiziki detaylar |
grf. , şkl. ; |
Boyutları |
23 cm |
490 0# - DİZİ BİLDİRİMİ |
Dizi Bildirimi |
Engineering/Technical no: |
Cilt Numarası |
141. |
490 0# - DİZİ BİLDİRİMİ |
Dizi Bildirimi |
Nobel Akademik Yayınları ; |
Cilt Numarası |
1601. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU |
Bibliyografi Notu |
İndeks: s.859-862. |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Gıda teknolojileri-- |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Food technology-- |
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
9 (RLIN) |
1076 |
Yazar Adı (Kişi adı) |
Şahin, Serpil |
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
9 (RLIN) |
1077 |
Yazar Adı (Kişi adı) |
Şumnu, Servet Gülüm |
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
9 (RLIN) |
1078 |
Yazar Adı (Kişi adı) |
Hamamcı, Haluk |
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
9 (RLIN) |
1079 |
Yazar Adı (Kişi adı) |
İşçi, Aslı |
700 ## - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
9 (RLIN) |
1080 |
Yazar Adı (Kişi adı) |
Şakıyan, Özge |
907 ## - LOCAL DATA ELEMENT G, LDG (RLIN) |
0 |
ANKARA VALİLİĞİ |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) |
Sınıflama Kaynağı |
|
Materyal Türü |
Kitap |