Fluid flow, heat and mass transfer in food systems / Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı, Aslı İşçi, Özge Şakıyan.

Katkıda bulunan(lar):Şahin, Serpil | Şumnu, Servet Gülüm | Hamamcı, Haluk | İşçi, Aslı | Şakıyan, Özge
Materyal türü: KonuKonuLanguage: English Seri kaydı: Engineering/Technical no; Nobel Akademik YayınlarıYayıncı: Ankara: Nobel Akademik, 2020Baskı: 2. edTanım: xix, 862 s. : grf. , şkl. ; 23 cmISBN: 9786053205081Konu(lar): Gıda teknolojileri-- | Food technology--LOC classification: TP 370 | F585 2020
Bu kütüphanenin etiketleri: Kütüphanedeki eser adı için etiket yok. Etiket eklemek için oturumu açın.
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Materyal türü Geçerli yer Yer numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitap Kitap OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane
TP 370 F585 2020 C.1 (Rafa gözat) Kullanılabilir 204072
Kitap Kitap OSTİM Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphane
TP 370 F585 2020 C.2 (Rafa gözat) Kullanılabilir 204073

İndeks: s.859-862.

There are no comments on this title.

yorum yazmak için.

Ziyaretçi Sayısı

Destekleyen Koha